Projekt Forskerspirer

Projekt Forskerspirer er et landsdækkende tilbud til elever på de fire gymnasiale ungdomsuddannelser hf, hhx, htx og stx. Projektet er primært for elever i 2.g. eller 1.hf, der har et stort fagligt overskud.

Projekt Forskerspirer er en konkurrence, der løber over et år. I slutningen af oktober afleverer forskerspirerne en synopsis til et forskningsprojekt. En dommerkomité udvælger de tre bedste projekter inden for hver af kategorierne: HUM, NAT, SAMF og SUND. De 12 nominerede projekter præsenteres ved en festlighed i december. Her bliver en vinder i hver af de fire kategorier kåret som årets forskerspire. Vinderne kåres på skift af undervisnings- og uddannelsesministeren, og de modtager hver 20.000 kr. til at udføre deres projekt.

Rysensteen Gymnasium får 4 pladser stillet til rådighed. For at deltage i projektet skal du aflevere en kort projektbeskrivelse, som vurderes af talentudvalget. De fire mest oplagte kandidater får mulighed for at indsende deres bidrag til Københavns Universitet og tilmeldes herefter til projektet.

Se mere på forskerspirer.ku.dk
Kontaktlærer: AH

Projekt Forskerspirer på Rysensteen