Martin Lutz

ML
Musik
Tysk

Jeg har været på Rysensteen siden 2003 og underviser i musik og tysk - to fag, der for mig lå ”lige til højre benet”. Jeg er opvokset med tysk baggrund og har lige siden min barndom været meget glad for musik. Min tilgang til undervisningen er, at der skal være plads til at have det sjovt, at man føler sig tryg og at ikke alt man lærer kan måles, vejes og dækkes ud fra bekendtgørelser og læreplaner. Der skal være plads til at improvisere og plads til at køre ud ad en tangent. 

Store dele af min barndom har jeg tilbragt i Afrika (hvorfor og hvor må I spørge mig om ved lejlighed), og jeg har lige set alle tre Transformers-film sammen med min 11-årige søn ligesom jeg elsker at spille playstation og løbe mange km hvert år. Derudover er jeg inkarneret AaB-fan!

Privat bruger jeg meget tid på musikken, spiller og skriver i alle slags genrer - lige fra slibrig pop til klassisk musik for kor og symfoniorkester og så har jeg en DMA-fugl stående på min kaminhylde, som jeg pudser hver aften inden jeg skal i seng.

I kan læse meget mere om mig på min webside – hvis altså I gider: www.martinlutz-music.dk