June Horup

Ho
Dansk
Engelsk

Jeg blev ansat på Rys i 2001. Det lyder som om, det er meget længe siden, men jeg føler, at tiden er fløjet af sted. På Rysensteen Gymnasium er tempoet nemlig højt, og der er altid nye projekter under opsejling eller afvikling, så man når aldrig at kede sig ret længe ad gangen. Jeg forestiller mig, at eleverne deler min fornemmelse af fart over feltet.

Derfor – og fordi jeg er lidt en nørd - prioriterer jeg at strukturere min undervisning i engelsk og dansk i længerevarende forløb, hvor materialet er samlet og nemt at få styr på. Jeg bruger meget tid på pædagogisk planlægning og variation, men synes også, at det er rigtig sjovt, at der ofte sker noget lidt andet, end jeg lige havde forestillet mig. Det er i de små, spontane øjeblikke, at man ofte får øje på hinanden og opdager, hvad man laver, og det er også tit dér, man rigtigt ser hinanden.

Jeg prioriterer trivsel og nærvær højt, og jeg holder meget af kontakten til eleverne. Derfor har jeg også en funktion som studievejleder, og den personlige samtale er altid i centrum i min praksis, men jeg er også til rådighed på mail eller mobil, når man har behov.